torsdag den 7. juli 2011

Roadtrip

Slutspurten er i gang. Det vil sig,e at der sker en masse dejlige ting i disse sidste uger. Sidste weekend tog jeg til Santa Cruz med Kristin og igår havde vi en festlig fødselsdag for Maia og Knud(indlæg kommer senere).

Tidligt stod vi op og drog mod Santa Cruz. Der er intet som roadtrips og tidlige morgener, hvor solen stadig er lav og folk ikke er kommet i omdrejninger endnu. Men der er virkelig intet som roadtrip, tidligere morgener OG selskab med skøn veninde. Vi havde en køretur foran os på godt 3 timer, men de fløj afsted med musik og god snak. Der sad jeg bag rattet og havde et gyldent øjeblik som min mama vil kalde det.
Der er intet som at have en veninde, altså en virkelig god veninde, som man kan dele samtaler og fremtidens spænding med. Kristin flytter til Tyskland et år. Vi forlader Cali på samme tid og rejser til Washinton DC og NYC sammen, hvilket vi glæder os sindsygt til og er i gang med at planlægge.

Vi tilbragte dagen i Santa Cruz, den ultimative hippi by. Vi købte veninde hårbånd, fik fjer i håret, svømmede i havet og nød den californiske sol.



Santa Cruz er noget for sig selv. Den summer af gademusikanter. Billedet herunder er endnu et bevis på den alternative vibe: En fyr fik folk til at dekorerer hans bil med kridt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar