Jeg tror ikke mit resultat er nær, hvad der var planlagt. Jeg vil ikke engang, vise jer det.
Jeg har dog kamufleret rismælken og lavet et par smoothies med det, hvilket faktisk er okay.
Den lidt gustne farve skyldes spinat. |
Så vidt jeg kan fornemme, nyder Knud, at jeg bevæger mig ud i kulinarske retter, mens Maia for det meste bare synes, det er underligt. Der skal helst ikke ende for mange grøntsager på hendes tallerken.
Jeg føler mig helt mormor-agtig af og til. Det bedste kompliment jeg kan få, er når Maia spiser løs af, hvad jeg har lavet. Mon I har nogle gode ideer til en småtspisende 9-årig?
Det var en totalt sejr, da Maia uden at tøve spiste mine tunfrikadeller. Ellers prøver vi bare at tage det stille og roligt med Maias madvaner og præsentere hende for forskellige ting. Det vigtigste er jo at bibeholde aftensmåltidet som en god oplevelse, idet det er denne tid på dagen, hvor vi alle tre er samlet og kan snakke om dagen der gik.
Ps. Jeg skal nok prøve ikke at omvende dette til en madblog, selvom det er mega fedt (-:
welcome back og græd ej -for madblog er awesome!
SvarSletmen nu regner jeg stærkt med at komme hjem til dk og en masse dejlige rikkerier (muhaha) fra klodes køkken! indtil da du udforske resten af madverdenens stilarter og tvinge maia til at smage på de kulinariske oplevelser du serverer..
SF ser for vild ud -ret misundelig over at du har sådan en by i din baghave..!
glæder mig allerede til næste madindblik i dit californiske liv -håber det blir saftigt.
det er forresten nogle fede blogs du holder dig!
ps. du bliver simpelthen NØDT til at ta til NY igen for at købe den bacon-chokolade!det er et must!
Hej Rikke
SvarSletdejligt igen at se lidt af det I foretager jer. Flot kjole og rigtig fint med nye madoplevelser.
Jeg fornemmer at du har det rigtig godt i det store udland. Og et stot tillykke med at du skal hjem og være faster
Hils Maia og Knud Jørgen
Knus Kirsten og Bent
Knus fra Kirsten Og Bebnt